Grafománia

Grafománia

A Szájer-ügy

2021. március 14. - Frederick2

73886478-e1606828784281-1024x576.jpg

Iszonyat belegondolni abba, hogy a Szájer személye elleni lejárató propaganda egyben megalázza Szájer feleségét és gyermekét is, vagyis a családot. A politika egy undorító csatamező, ahol a legvisszataszítóbb emberek csatáznak egymással. Primitív béka-egér harc, nyomorultak fakardozása. Szomorú látni, hogy ebben a csatározásban nem számít senki és semmi.

 

A Szájer-ügy undorító. Mármint az, hogy ügy lett abból, ami valójában nem ügy; hogy botránnyá fajult az, ami valójában nem botrány. Bár a FIDESZ elkövetett két súlyos hibát, nem mondott ellent önmagának. A FIDESZ annyit tett csupán, miszerint belevette az Alaptörvénybe, hogy a család egy férfi, egy nő és egy gyermek. A FIDESZ igazából kifejezte azt, hogy a klasszikus család a magyar társadalom alapja. Ahogy Falafel is írja egy esszéjében: „az a családforma, amely ma a magyar kormány által jogi státuszt kapott, nem túl régi keletű”. Ennek értelmében csak férfiak és nők köthetnek egymással házasságot, s csak egy férfi és egy nő fogadhat örökbe gyermeket. Vagyis kizárólag heterók.

 

A balliberálisok ajvékoltak, miszerint az, hogy Szájer elment egy buziorgiára, ellentmondott a FIDESZ konzervatív családpolitikájának.

 

Hadd kérdezzem meg:

 

MÉGIS HOGYAN?

 

Az Alaptörvény szerint csak férfiak és nők köthetnek egymással házasságot.

 

Szájer az életmódja alapján biszexuális. A nők iránti vonzalmának egy házassággal nyitott teret, a férfiak iránti vonzalmának meg ilyen kalandokkal. Az asszonyt vette feleségül, nem valamelyik férfi szeretőjét. Szájer ezen a téren következetes.

 

Az Alaptörvény szerint csak egy férfi és egy nő fogadhat örökbe gyermeket.

 

Szájernek az asszonya szült egy leányt. Szájer családja megfelel a hagyományos családmodellnek, hiszen tagjai egy férfi, egy nő és egy gyermek. Szájer valamelyik férfi szeretőjével nem fogadott örökbe gyermeket. Szájer ezen a téren is következetes.

 

A balliberális interpretáció szerint Szájer, mint homoszexuális, hátba döfte a többi homoszexuálist. Csakhogy Szájer nem homoszexuális, hanem biszexuális. Szó sincs hátba döfésről, hiszen olyan politikát támogat, ami valójában nem árt a magyarországi homoszexuális közösségnek. Az, hogy a melegek miért nem házasodhatnak, és miért nem fogadhatnak örökbe gyermeket, az belátható a józan ész fényénél. Persze nem mindenki látja be, legfőképpen a tudatlanok és a gazemberek. Az, hogy ez a két melegjogi követelés nem teljesül, nem roncsolja a hazai meleg közösséget.

 

Ritka primitív érvek fogalmazódnak meg Szájerrel szemben. Három szubkultúra is nekiesett Szájer Józsefnek – mint valami hiénacsorda a sebesült oroszlánnak. Gyurcsány Ferenc kiadta az ukázt a balliberálisoknak; Toroczkai László hasonló módon mozgósította a szélsőjobboldalt. Ráadásként pedig, Puzsér Róbert és a WC-s néni stílusban önmegvalósító oldalbordája, Pottyondy Edina is üzent az alternatív balliberalizmus híveinek, a „centrum”-nak. Megérezték a vérszagot. Szájer most a földön van, neki lehet esni! A szélsőjobb, a balliberálisok és a „centrum” egymással versenyezve marcangolta Szájert. Még az sem érdekelte ezeket a szarháziakat, hogy ezzel megalázzák a családtagokat is. Sőt, ez még csak növelte a gyönyört!

 

És most említsük meg, milyen hibákat is vétett a FIDESZ.

 

Az egyik hiba az erkölcs terén felmutatott kétszínűsége. Ha egy párt túl sokszor hivatkozik az erkölcsre, mint a politikájának fundamentumára, akkor azt keményen számon fogja kérni a társadalom. A kokainozó és kurvázó Borkai, a pedofil Kaleta és a buziorgián részt vevő Szájer esete azért robbant ilyen nagyot, mert ezek éppen ellentmondtak annak, hogy a nersevik politika alapja a morál. Kiderült, csak üres póz. A hivatalos újkonzervatív politikának nem alapja a morál. Bárcsak az lenne!

 

A másik hiba a FIDESZ-en belüli homofóbok aktív tevékenysége. A NER-nek be kellett volna fognia a szarkavaró médiagecijeinek és zsebfirkászainak a pofáját. Gondolok itt a Trombitás Kristófra, a Horváth Tamásra, a vadhajtásos félkegyelműekre. Ugyancsak ideértendő pár fantasztikus Szász Péter-interjú a 888-on. Hangosan rikkantotta ez a szélsőség, hogy a homoszexualitás bűn és betegség, meg hogy a melegek ki fognak kötni a pokolban. Mindezzel sikerült is hergelni a magyar meleg közösséget, köztük olyan személyeket is, akik amúgy ellene vannak az LMBT-mozgalomnak. A Trombitás homofób hülyeségeit elő is vette a balliberális sajtó a Szájer-ügy kapcsán.

 

Az Orbán-kormánynak már rég egyértelművé kellett volna tennie, hogy ők nem a tisztességes homoszexuális emberek ellenségei, és nem szándékoznak ártani a magyarországi homoszexuális közösségnek. Az Orbán-kormány egyedül a társadalomra kártékony LMBT-mozgalom ellensége. Hiszen egyértelmű, hogy a balliberális homoszexuális politikusok és értelmiségiek nem képviselnek minden homoszexuálist, csak azokat, akik elkötelezettek a balliberális világnézet iránt. Az, hogy a homoszexuálisok miért nem kapják meg a házassághoz való jogot és a gyermek örökbefogadási jogot, megmagyarázhatóak a társadalomtudomány módszereivel. Még a megfelelő személyek is megtalálhatóak a helyes interpretációhoz (pl. Szilvay Gergely).

 

Vagyis ezt elrontotta a FIDESZ. Aminek most áldozata Szájer.

 

Mindenesetre, ami Szájerrel történt, az förtelmes. Aki a meghurcolásában részt vesz, az gazember. A Szájerrel szembeni virtuális lincselést ugyanaz a logika vezeti, mint a MeToo-t és a Kék Bálna-jelenséget. Valahol félelmetes az, miszerint emberek arra használják az internetet, hogy úgy tapossanak el embereket, ahogy a bogarakat szokás. Az meg különösen bizarr, hogy közben hivatkoznak az emberi erkölcsre. Nincs önkontroll, nincs bűntudat, nincs lelkiismeret-furdalás, csak az embertársainknak okozott fájdalomból kinyert nyers élvezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://grafomanpali.blog.hu/api/trackback/id/tr2016460698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.03.15. 06:29:53

Hogyhogy most írsz erről? :-)
"A balliberálisok ajvékoltak, miszerint az, hogy Szájer elment egy buziorgiára, ellentmondott a FIDESZ konzervatív családpolitikájának."
Részben az általad is említett okok miatt (ellentmondást látnak a hangoztatott erkölcs és a valóság között) részben meg szerintem amiatt, mert az dentitáspolitika megette az agyukat. :-) Azt hihetik, hogy aki homoszexuális az csak harcos LMBTQ támogató lehet automatikusan. Mint ahogy például néger ember nem lehet rasszista, stb.

"Hangosan rikkantotta ez a szélsőség, hogy a homoszexualitás bűn és betegség, meg hogy a melegek ki fognak kötni a pokolban."
A pontosítás kedvéért (nem mertültem bele hogy mit mondtak Trombitásék) de az egyház álláspontja elég egyértelmű: a homoszexualitás önmagában nem bűn de a kiélése igen.

"Vagyis ezt elrontotta a FIDESZ. Aminek most áldozata Szájer."
Azért tegyük hozzá hogy Szájer is óriási hülyeséget csinált. Ilyen házibulira elmenni épp a legkeményebb Orbán-EU izmozás meg a lezárások közepette... Ennél azért több esze is lehetett volna. A megfelelő helyeken bizonyára tudták hogy jár ilyen helyekre és úgy gondolták, hogy itt az idő levenni a tábláról Orbán egyik erős játékosát.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.03.26. 19:44:35

Jó kis írás ez!

Már nem rémlik, hol írtam, de egyetértek veled, a Fidesz kommunikációja csapnivaló. Nagyon hiányzik Lázár. Rogánnal a vesztünket fogják okozni.
süti beállítások módosítása