Grafománia

Grafománia

Zsoldosok a jobboldalon

2020. június 03. - Frederick2

adulador-traidor.jpg

Jobboldali az, akit most a hangos többség utál. Most ez a jobboldaliság. Ha nem állsz be a soraikba, akkor jobboldali vagy.” - mondja a zsoldos.

Mármint M. Dobos Marianne.

Egy zsoldost megkérdezni arról, mi a jobboldaliság vagy baloldaliság, olyan, mintha megkérnénk egy szobafestőt, magyarázza el nekünk a szecessziót vagy az impresszionizmust. Ez persze kicsit igazságtalan megjegyzés a részemről. Ugyanis, ha megkérünk egy szobafestőt, hogy fesse ki a lakást, ott, amit megfizetünk a munka végén, a szaktudás. A szaktudás pedig megérdemli a tiszteletet. M. Dobos Marianne esetében az a probléma, hogy amikor parancsra kinyalja valamelyik NER-lovag seggét, és lekaraktergyilkolja valamelyik ellenzéki politikust vagy értelmiségit, ott nem nyilvánul meg semmiféle szaktudás. Ez az a szint, ami elvégezhető egy 8 osztályos elemivel is (lásd Vadhajtások). Kicsit olyan ez, mint mikor megkéri a srác az egyik lányt a Rosszlányokról, hogy elégítse ki szájjal, és a szexmunkás elvégzi a feladatát. Itten, kérem szépen, nincs semmiféle szaktudás – bármiféle jobboldaliság vagy baloldaliság, ideológiai meggyőződés meg főleg nem! Ami még megdöbbentő, az, hogy bizonyos témák kapcsán mennyire összezárnak a Balliberális Network és a NER szolgálólányai. Koronczay Lilla felvetett pár férfijogi szempontot a párkapcsolaton belüli erőszak témájában, mire Mérő Vera, a Balliberális Network szolgálólánya már indította is a rágalomhadjáratot Koronczay ellen, a NER négy szolgálólánya, Párkányi Eszter, Tisóczki Flóra, Kroó Zita és M. Dobos Marianne pedig a HírTV Címlap műsorában besegített Mérő Vera rágalomhadjáratába. A Kádár-rendszerben is voltak ilyen szolgálólányok: csinosak, tanultak, szervilisek; az egyik gúnynevük az volt, hogy „sűrűn dugott elvtársnő”.

GFG: Fideszes vagy?

MDM: Jobboldali vagyok.”

Baukó Éva meg, mint tudjuk, „konzervatív nevelést kapott”, amit kimutatott többek között abban, hogy a NER megrendelésére hamisan bevádolta nemi erőszakkal Havas Henriket, s eme emberalatti tevékenységében olyan segítőtársakat kapott a feminista értelmiségtől, mint a „baloldali” Kálmán Olga és a „jobboldali” M. Dobos Marianne. Vajon mennyi lehet M. Dobos Marianne jobboldaliságának a tarifája? G. Fodor Gábor interjú közben elfelejtett rákérdezni az árakra – kár, érdekelt volna! Mesterházy Attila közel 1 milliót keres havonta „baloldalisággal”. Gondolom, egy zsoldos úgy közeledik egy ideológiához, hogy benyújtja a megfelelő helyekre az árajánlatot, és ha rábólintanak, akkor már ki is épült benne a politikai identitás. Természetesen minden megegyezés kérdése…

Mi ma a zsoldos?

A zsoldos az az ember, aki egy valamiért ragad pengét: a zsoldért. Ami számít neki, az a pénz, a bér, a konc, a zsákmány. A bankszámlára érkező havi pénzösszeg. Ez a materiális létezés kizárja az elveket, az ideákat, az ideológiákat, az eszméket. A zsoldos, mivel nem hisz semmi magasabb rendűben, csak a mindennapi túlélésben, nem is teszi oda magát szívvel-lélekkel egyetlen ügynek sem. A zsoldos egy olyan minőség, ami megtalálható az élet majdnem minden színterén: a hadseregben, a munkahelyen, az oktatásban, a művészetben, a sportban, az egészségügyben, az értelmiségben, a politikában.

A politikai zsoldos talán a legundorítóbb mind közül. A megalkudott zsoldért cserébe kiszolgál bárkit. Legyilkol bárkit. Uszít és gyűlöletet kelt. Megmérgezi a környezetét. „És csak üszkös romokat hagy maga után, amikor végleg elköszön.” (Ákos.)

S tudjátok, mi ebben a legförtelmesebb?

Hogy a politikai zsoldos nem vállalja fel azt, ami. A zsoldos letagadja a köznyilvánosság előtt, hogy zsoldos. Emlékszem, mikor néhány évvel ezelőtt Mesterházy Attila azt bizonygatta az ATV műsoraiban, hogy ő milyen nagy baloldali, szocialista – közben lerítt az egész figuráról, hogy önmagán kívül nem hisz semmiben! Persze, Mesterházy a frázisok pufogtatásán kívül nem is volt képes másra – hiába, Gyurcsány jobb termék volt a balliberális oldalon! Beállt a minőségromlás mindkét szekértáborban; a selejtes áruk bizonygatják, milyen elvhű jobboldaliak vagy baloldaliak is ők! Ki hisz még ezeknek? Számos jobbágy!

Mivel, bevallom, magam erősen jobboldali beállítottságú vagyok, maradok a „jobboldali” zsoldosoknál. A „baloldali” zsoldosok nem kívánatos jelenléte maradjon a baloldal problémája! Mi csak maradjunk a jobboldalon!

A „jobboldali” zsoldossal nem csupán az a probléma, hogy addig harcol az ügyért, amíg érkezik a fizetés a számlájára. Egy elvhű jobboldali számára nem túl szerencsés szituáció, ha a napi küzdelmek során egy zsoldos védi a hátát, az tény. De itt jobbára olyan emberekről van szó, akiknek legfőbb tevékenysége a társadalmi uszítás és gyűlöletkeltés. Számomra kevés undorítóbb ember van annál, mint aki összeugrasztja az egyik embert a másikkal. Kicsit olyan figura, mint Leland Gaund a „Hasznos Holmik”-ból. Egy undorító féreg. Ilyen undorító férgek demonstrálnak nekünk, mi a jobboldaliság. Trombitás Kristóf, Jeszenszky Zsolt, M. Dobos Marianne, Boros Bánk Levente, Pindroch Tamás, Bede Zsolt, Szarvas Szilveszter, Huth Gergely, Bohár Dániel, Apáti Bence. És még mennyi van belőlük… egy egész sereg. Az Arany Kompánia!

Czutor Zoltán tett egy megjegyzést:„Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a Fidesz-szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” Amit később (mivel elég sután fogalmazott) átfogalmazott egy interjúban: „Talán szerencsésebb lett volna, ha a Fidesz-szavazók helyett a műsor szerkesztőit és a médium vezetőit nevezem gyűlöletet szítóknak. Komolyan gondolom, hogy előbb-utóbb a gyűlölködéssel és a végtelenül trágár, rágalmazó, megbélyegző és kirekesztő beszédeikkel el fogják érni, hogy ellenük fordul a népharag, és ennek beláthatatlan következményei lehetnek. Nem kellene megvárni azt a pillanatot, amikor már mindenkinek van olyan szerette, ismerőse, kollégája, akit nemtelenül megtámadnak és pellengérre állítanak. Félelem és aggodalom van bennem. A posztom alatti kommentjeimben is rögtön világossá tettem, hogy mire gondolok. Eszembe sem jutott, hogy így ki fogják forgatni a mondataimat.”

Czutor kritikus megjegyzésének tárgya a HírTV Troll c. műsora. A Troll a kormánymédia egyik leghulladékabb terméke; igazi lumpenproletár végtermék, eledel a NER jobbágyainak! M. Dobos Marianne, Boros Bánk Levente és Pindroch Tamás, mint az Orbán-kormány többezredik talpnyalói, nyomatják a karaktergyilkosságot, a gyűlöletkeltést, az uszítást, a rágalmazást és a dehumanizálást. Ugyanaz a kultúrember számára felvállalhatatlan mocsok, mint az internet bugyraiban tenyésző segédmunkás-egylet, a Vadhajtások. Gyűlöld az ellenséget, és imádd a királyt! – az üzenet egyszerű, primitív.

Czutor csupán figyelmeztette a NER híveit a rájuk leselkedő veszélyre. Felhívta a figyelmet arra, hogy az igénytelen és gátlástalan nersevik zsoldosok szándékaiktól függetlenül lincshangulatot teremtenek az emberek körében, amelynek az áldozatai fideszesek lesznek. A nersevik zsoldosok ártanak nem csak a társadalomnak, hanem a jobboldaliságnak, sőt a NER-nek is. Gyorsan meg is indult Czutor ellen a karaktergyilkosság. A bérfirkászok támadása mellett az egyik legfőbb zsoldosvezér, Bayer Zsolt is megszólalt az ügyben: „Addig is, ameddig elkezd majd akasztgatni a Zoli, marad a kérdés, hogy mit csináljunk vele. Szeressük jobbá, vagy verjük agyon? Nagy dilemma ez, barátaim…” Lőtt is ezzel egy gyönyörű öngólt! Czutor megjegyzése ugyanis arról szólt csupán, hogy a nersevik zsoldosok tevékenysége vissza fog ütni a NER-re; mire Bayer szociopata tempóban arra tett javaslatot, hogy verjék agyon Czutort. Vagyis Bayer igazolta Czutor tételét, miszerint a nersevik zsoldosok kontrollálatlan cselekedetei ártanak a NER-nek. Bayer, a zsoldosvezér tökön rúgta a saját pártját, a FIDESZ-t! Bravó!

Magyarországon olyan zsoldosok képviselik harsányan, melldöngetve a jobboldaliságot, akiket egyetlen dolog motivál csak: a túlélést biztosító anyagiak. Pénz, pénz, pénz! Ezek azok az emberek, akikkel soha az életbe nem állt volna szóba egy Molnár Tamás vagy egy John Lukács!

Tájékozódás gyanánt:

https://888.hu/csak-neked-csak-most/csorte-m-dobos-marianne-nal-jobboldali-az-akit-most-a-hangos-tobbseg-utal-4232817/

https://nepszava.hu/3079227_elobb-utobb-ellenuk-fordul-a-nepharag-interju-czutor-zoltannal

https://magyarhang.org/publicisztika/2020/05/27/uzenet-bayer-zsoltnak-eleg-a-kimeletbol/

https://toplakzoltan.blog.hu/2020/05/28/amely_no_megertest_mutat_a_ferfiakkal_szemben_az_kozellenseg_lesz

(folyt. köv.)

A bejegyzés trackback címe:

https://grafomanpali.blog.hu/api/trackback/id/tr5415737436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása