Grafománia

Grafománia

A Kétszínű Kutya Párt

2021. április 16. - Frederick2

p20181031232159dc.jpg

1,

Mikor 2014-ben hírét hallottam, hogy a Kétfarkú Kutya Párt, mint hivatalosan bejegyzett párt, a parlamentáris politika keretein belül akarja folytatni tevékenységét, öntudatlanul is kialakítottam velük szemben egy elvárást. Úgy véltem akkor, Kovács Gergő megunta az apolitikus hozzáállást a közösség ügyeiben, és egyfajta centrumpolitizálás keretében megpróbál egyfajta alternatívát ajánlani a két politikai törzs állandó konfliktusába belefáradt embereknek. A Kétfarkú Kutya Pártnak mindig is fontos fegyvere volt a gúnyos humor. Várható volt, hogy 2014-ben is ez lesz a legfőbb eszközük.

Mit is vártam tőlük én, nem kis naivitással?

Azt, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (rövidítve MKKP, továbbiakban Kétfarkú Kutyák) kigúnyolja azt a dicsőséges csihi-puhit, ami ma a magyar politika. Kigúnyolja a Balliberális Network és a Nersevik Network egymással folytatott egyre visszatetszőbb küzdelmét. Kigúnyolja a polgárháborút. Kigúnyolja a kultúrharcot. Kigúnyolja az egymásnak feszülő törzseket. Kigúnyolja a CEU és az anti-CEU tüntetőket. Kigúnyolja az LMBT és az anti-LMBT tüntetőket. Kigúnyolja a migrációpárti és a migrációellenes tömegeket. Kigúnyolja a feministákat és az antifeministákat. Kigúnyolja a rasszistákat és az antirasszistákat. Kigúnyolja a BLM és az anti-BLM hazai rohamosztagosait. Torz tükröt állít a politikai elitnek és az általuk küzdőtérre vezényelt társadalomnak. Egyfajta figyelemfelhívást, hogy nézd már meg, ember, mit tesz veled a politikai osztály, teljesen kiforgat önmagadból, és ideje felébredned végre!

Mi lett belőle végül?

A Kétfarkú Kutyák úgy döntöttek, részt vesznek a dicsőséges csihi-puhiban. Alárendelik magukat a Balliberális Network-nek. A balliberális értelmiség oldalán belevetik magukat a polgárháborúba és a kultúrharcba. Odaállnak az egyik törzs mellé. Kigúnyolják a Nersevik Network-öt. Kigúnyolják a jobboldalt. Kigúnyolják az anti-CEU tüntetőket. Kigúnyolják az anti-LMBT tüntetőket. Kigúnyolják a migrációellenes tömegeket. Kigúnyolják az antifeministákat. Kigúnyolják a rasszistákat. Kigúnyolják azokat, akik nem kérnek a BLM-ből. A Kétfarkú Kutyák nem kérnek a Gyurcsányból, de szívesen élnének egy olyan baloldal által megfélemlített társadalomban, mint Svédország, Kanada vagy éppen a Joe Biden-kormány alatt formálódó USA. Alázatos kutyaként szolgálják a balliberális elitet, és segítenek kivezényelni a küzdőtérre az agymosott szerencsétleneket. A Kétfarkú Kutyák már nem rázzák fel a rémálomból az embereket; inkább segítenek még inkább kiforgatni az embert önmagából. Kardot nyomnak a kezébe, és mondják neki, harcoljon velük a Szép Új Világért! Arról beszélnek a kamerák előtt, hogy a céljuk egy békésebb és nyugodtabb társadalom, közben jópofiznak a társadalmi gyűlöletkeltés fenegyerekével, Gulyás Mártonnal. Haverkodnak a jakobinus Mércével. Megformálják a balliberális Budaházy Eddát: Baranyi Krisztinát. Nyíltan szimpatizálnak a Jessica Doty Whitakert meggyilkoló afro-amerikai terrorszervezettel, a BLM-mel.

Légy a kutyák királya!/Ne királyok kutyája!” – énekelte Hobo egy olyan korban, ahol trend volt lemenni kutyába. Ma is ilyen kor köszöntött ránk. Értelmiségiek tucatjai mennek le kutyába, ki jobbról, ki balról. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem lett a kutyák királya, inkább lett a királyok kutyája. Kiskutyaként pitiznek a Balliberális Network-nek, pár odavetett csontért.

Valamilyen szinten kár értük. Régen ugyanis a Kétfarkú Kutya Párt szimbóluma volt a politikai életből való kiábrándulásnak, az apolitikusságnak. 2017-ben még én is elgondolkodtam rajta, hogy csatlakozom hozzájuk. Pártpolitikai vonalon kiábrándultam az LMP-ből és a JOBBIK-ból. Ugyanilyen csalódás várt a civilpolitika terén is. A Balliberális Network és a Nersevik Network felvásárolta a civilpolitikai szervezetek többségét – hasonlóan, mint az értelmiséget. Az a civilpolitikai szervezet, amelyik megőrizte a függetlenségét, vegetál. Igazából a hazai civilpolitika alárendelte magát a pártpolitikának. A magam részéről csalódtam a parlamentáris demokráciában. Igen, akkor 2017-ben még úgy gondoltam, megfelelő választás lenne nekem, mint a hideg polgárháborúba belefáradt írástudónak az MKKP. De már akkor szomorúan láttam, hogy az egykor tisztességes liberális és anarchista Kétfarkú Kutya Párt is átment a balliberális térfélre. Nem én voltam az egyetlen, aki csalódott bennük. Sőt, nekem még kifejezetten későn esett le ez az identitásváltás. Voltak olyanok, akik már 2014-ben világosan látták, hogy a Kétfarkú Kutyák, akik egykor NEM-et mondtak a hideg polgárháborúra, most aktívan részt vesznek benne. Valahol szomorú történet ez!

Még szomorúbbá teszi a történetet az, hogy még így is lett volna lehetőség , hogy megmentsék a becsületüket, és ezáltal nyújtsanak egy alternatívát a kiábrándultaknak. Többször is támadás érte őket mind a Nersevik Network, mind a Balliberális Network részéről. A Nersevik Network vádja nem tartalmaz sok újdonságot: ők a társadalmi rendet felforgató baloldaliak. Annál érdekesebb a Balliberális Network vádja: miszerint ők a kerékkötői az ellenzéki összefogásnak. A Kétfarkú Kutyák ugyanis nem kértek sem a Gyurcsány-klánból, sem az ellenzéki összefogásból. Puzsér Róbert néhány haverjával megvédte a Kétfarkú Kutyákat, több cikkben is. Puzsér soraiban pedig ott rejlett, igaz, nem nyíltan kimondva, inkább burkoltan, egyfajta ajánlásként, hogy legyenek ők a Centrum. Magyarán: a Kétfarkú Kutyák fogjanak össze a Szélsőközéppel! Sajnálatosan a Kétfarkú Kutyák nem mentették meg a becsületüket. Igaz, máig nem kérnek a Gyurcsány-klánból. Ellenben több szállal kötődnek a jakobinus újbaloldalhoz – Gulyás Mártonhoz, és a két gittegyletéhez, a Partizánhoz és a Mércéhez. Mint ismeretes, Gulyás Márton és Puzsér Róbert nem egy gyékényen árulnak; a jakobinizmus nem adaptálható a Centrumba.

Szörnyülködve látom, mekkora szarkavarás zajlik a migrációügyben. Ha van valami, amiben egyetértek a fideszesekkel, akkor az, hogy a migráció nemzeti létkérdés, sőt Európa-kérdés. Ma a témában az egyik ilyen szarkavaró a Kétfarkú Kutyák. 2017-ben a magyar állam kiosztotta a kampánypénzeket. A Kétfarkú Kutyák mire költötték a kampánypénzeket? Utána lehet nézni a Rózsa Sándor II. Népi Közpénz Tékozló Alap weboldalukon. A lista többnyire kulturális, karitatív és lokálpatrióta tevékenységeket tartalmaz. Egy dolog kivételével:

RS-2017-B-028 - Országos - Szirmai Zsuzsanna: Önkéntes voltam a Nyugatiban - saját könyvem ingyenes terjesztése – dolgok - Saját könyv + szórólap eljuttatása főleg vidéki könyvtárakba – 28

Szirmai Zsuzsanna 2015-ben kiadta saját könyvét, melynek címe: „Önkéntes voltam a Nyugatiban”. Ez egy pamflet, mely a Migration Aid migrációpárti szervezet számára folytat propagandát, a migráció mellett. Miszerint be kell engedni a határon belülre őket, mindet, segíteni kell nekik, ki kell nyalni a seggüket, emberbaráti kötelességünk. Meg hogy az Orbán-kormány, és minden olyan ember, aki tiltakozik az Európai Unió migrációs politikája ellen, kritikus a migrációval, tele van gyűlölettel, fasisztanáci. Szokásos szar. Egy olyan kiadvány, ami mindenféle árnyalt és összetett megközelítésmódot nélkülöz migráció témájában, ellenben egydimenziós, rettentően naiv, kifejezetten kártékony értelmezést ad az olvasónak. A Kétfarkú Kutyák a kampánypénz egy részéből a raktáron maradt migrációs propagandát kiküldte az összes vidéki könyvtárnak. Úgy bizony, az MKKP állami pénzből szétszórta az országban a Migration Aid propagandakönyvét!

2015-ben az Orbán-kormány országos óriásplakát-kampánnyal meglovagolta a társadalomban meglévő migrációellenes hangulatot. Egyrészt így üzent az EU-nak, hogy nem hajlandó eleget tenni a Migrációs Kvótának, másrészt a saját népszerűségét igyekezett növelni a magyar társadalomban. A Kétfarkú Kutyák a Vastagbőr bloggal közösen indított egy ellen-kampányt, amely során ők is telepakolták a saját plakátjaikkal az országot. Én sokáig azt gondoltam, hogy ez nem migrációpárti kampány, hanem csak kifigurázása annak, ahogy a FIDESZ meglovagolja a migrációs pánikot. Mindez a 2017-es lépésük győzött meg arról, hogy sajnos de, a Kétfarkú Kutyák támogatják a migrációt. A későbbi történések pedig megerősítették mindezt.

2,

Papp Gáspár: Trump, a Mikulás és nőügyek a Kétfarkú Békemenetén – Az újjakobinus Mérce egyik újságírója rittyentett egy cikket a Kétfarkú Kutyák Ellen-Békemenetére. A cím beszédes. Mint maga a szöveg is némely helyen.

Az elnök egyúttal a kormánytól nagyobb rendet követelt: a magyar családok ne mehessenek külföldre, a külföldi családok ne jöhessenek ide!”

Fordítok, jó? Posztmodern kutyanyelvről az érthető magyarra! A Kétfarkú Kutyák egyszerre támogatják a magyar emberek külföldre áramlását és az iszlamista migránsok hazánkba jövetelét. Mintha a kettő ugyanaz lenne!

A 24.hu tudósítása szerint a stand-up comedys Bruti is bevándorlás-vonalon osztotta meg gondolatait. Beszélt például arról, hogy Ausztriában a keresztény osztrákok a migránsok miatt a hegyekbe kényszerülnek, és éjjelent merészkednek csak le kebabért.”

Ugyanaz. Gúnyolódjunk azokon, akik joggal tartanak a migrációtól! Csináljunk a migrációt ellenző érvekből viccet! Ha valaki érvet hozz fel a migrációval szemben, gúnyoljuk ki! Jól ismert posztmodern módszer. Érvelés helyett vicceljük el a témát! Humorral szégyenítsük meg a másikat! Perjés Zoltán így bagatellizálta a Szabadfogás c. műsorban a migráció témáját: „Én is hiszek a Mikulásban!”. A manchesteri gyermeklányok az Ariana Grande-koncerten a migráció káros folyamatának estek áldozatul, nem a Mikulásnak. Érdemes megjegyezni, hogy ez nem egyedi jelenség. A viccelődés az egyik tipikus eszköze és fegyvere a balliberális értelmiségnek. Egyesek még a már fárasztóvá váló piréz humort is előveszik a téma bagatellizálása érdekében. Hogy ezzel megsértik mindazoknak az emlékét, akiket lemészároltak az elmúlt években az iszlamista terroristák Franciaországban, Angliában, Németországban, Svédországban, fikarcnyit sem érdekli ezeket a gerincteleneket!

Szóba jöttek a nőügyek is. Döme Zsuzsanna, az MKKP VI.-VII. kerületi jelöltje elmondta, hogy nagyon várja azt az időt, amikor a nőktől ismét elveszik a szavazati jogot, nem kell többé olvasniuk és újra lesz idejük a fonóba járni.”

Ez a lapos humor is jelzés arra, hogy a Kétfarkú Kutyák is felültek a Gender Studies-szekérre. Avagy ha valaki nem értené, hogy a humorban utazó Kétfarkú Kutyák eddig miért nem csaptak le a Gender-témára, ami bőséges humorforrás a poéngyártásra, olvassák el Döme Zsuzsanna fenti idézetét. Talán első olvasásra leesik a válasz. A NANE az MKKP-t is teletömte a saját feminista ügynökeivel, akik aztán a saját képükre formálták a szervezetet. Szerintem egy férfi sincs a brancsban, aki Baranyi Krisztina közelében el merne sütni egy szőke nős viccet. Vagy akármelyik női párttag közelében.

Visszatérve Döme hülyeségére, a FIDESZ nem tervez semmi olyasmit, hogy elveszi a nőktől a szavazati jogot, megtiltja nekik az olvasást, és bekényszeríti őket a fonóba! Éppen ellenkezőleg! Nő-Köz-Pont elnevezéssel munkaügyi központokat hozott létre országszerte, kizárólag nőknek, ezzel segítve a nők integrálódását a munkaerő-piacra. A Kétfarkú Kutyák is beszálltak a Nemek Háborújába! Kis izgatás, kis uszítás; hadd ugorjon a nő a férfi torkának!

Megfigyelhető, hogy az MKKP egy olyan viccpárt, ami szelektál a politikai színtéren. Hasonló ezen a téren, mint Bödöcs és Dé:nash. Viccet csinál a FIDESZ-ből, néha a Mi Hazánkból, időnként a baloldali fiatalok között szánalmasnak tartott MSZP-ből és DK-ból – de sohasem viccelnek az LMP-vel, a PM-mel, az EGYÜTT-tel, a JOBBIK-kal, a MOMENTUM-mal. Folyamatos humorbomba-támadásnak vannak alávetve a migráció-ellenes politika szereplői, de a migrációpárti politikusok nem. Egyetlen feminista politikus, aktivista, ideológus és értelmiségi nincs kiparodizálva. Mind a Gender Studies, mind az LMBT folyamatosan nyújtja az olyan témákat, amikről gyártani lehetne a poénokat – de a Kétfarkú Kutyák nem ütik le a labdákat.

A Balliberális Network alapvetően két politikai program végrehajtásának van elkötelezve: az egyik az Isztambuli Egyezmény, a másik a Migráns Kvóta. A Balliberális Network által mozgatott politikai pártok egyaránt alárendelik magukat ennek a két politikai programnak. Nem kivétel az MKKP sem.

3,

Imigyen szólt egykor Facebook-on a Puzsér Róbert:

"Nehezen határoztam el magam a kampány során. A Fideszt, az MSZP-t és a DK-t alapból kizártam, de a többi párt mellett sok érv és ellenérv viaskodott bennem. Ha nincs a balliberális véleményelit, ha nincsenek a visszaléptetést követelő nyuggerhordák, talán dűlőre sem jutok.

Csakhogy a 444-en azt a sejtetést olvastam, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt [amely a kampánytámogatását karitatív célra ajánlotta fel, és amelyről az összes többi párttal ellentétben nem süt a mohóság meg a hatalomvágy] merő pénzéhségből szabotálja a Nagyszerű Ellenzéki Összefogást. Azokkal szemben folytat Uj Péter orgánuma suttogó propagandát, akik az elmúlt nyolc évben egyedül voltak képesek tökös és erős utcai akciókra a nemzeti együttműködés rendszerével szemben – az Orbán zsebéből ellenzékieskedő MSZP és DK százmilliós párttámogatásai azonban nem érik el a 444 szerkesztőinek ingerküszöbét. Nem véletlenül említem ezt a két pártot, ugyanis épp ennek a két álellenzéki pártnak a hívei terrorizálják legintenzívebben a kutyákat. A fent említett maffiapártok politikusai és droidkatonái [akik évtizedek óta nevezik magukat demokratáknak, és ezzel annyira összemocskolták ezt a szót, hogy félek, utánuk használni sem lehet majd] nem tűrik a Kétfarkú Kutya Párt tevékenységét, és őrjöngenek, hogy egyesek élnek a törvény adta jogukkal, és megteremtik a komplett politikai garnitúra elleni tiltakozás alkotmányos lehetőségét.

Mindig a leggyengébb mellé kell állni, mindig az igazságot kell keresni, és mindig szolidárisnak kell lenni – ez az a baloldali politika, amelyben hiszek. A Kutyákra szavazok. Listán és egyéniben."

Én érteni vélem, kevesek számára miért szimpatikusak a Kétfarkú Kutyák. Azzal a céllal jött létre a szervezet, hogy rámutasson a parlamentáris demokrácia kiüresedésére. Azt hirdette, hogy ne vegyük komolyan a politikát, egy olyan időszakban, mikor mindenki komolyan politizált. Ez volt régen. 2014-ben bejegyezték őket hivatalos pártként. Innentől indult meg egy lassú változás. Amit már nyújtanak, az nem valódi apolitikusság. És nem is az ártatlan és naiv lokálpatriotizmus, amiről Kovács Gergely ártatlan kutyaképpel nyilatkozik az ATV stúdiójában. Akik most tömegesen szavaznak a Kétfarkú Kutyákra, azok egy része a saját apolitikusságát, a politikai nihilizmusát, a parlamenti demokráciában való csalódottságát fejezi ki. Ez valamelyest érthető. A probléma csak az, hogy a Kétfarkú Kutyák apolitikussága mára már illúzió. Jelenleg nem apolitikusak a Kétfarkú Kutyák. A karitatív lokálpatriotizmusa csak mellékvágány. Ezek a kutyák nem csupán kétfarkúak, hanem kétszínűek is. A viccpárt ma „viccpárt”. Burkoltan, nem nyíltan; nem kimondva, hanem sejtetve; sunyin és gyáván támogatják az Isztambuli Egyezményt és a Migrációs Kvótát. A Kétfarkú Kutyák fegyver a Balliberális Network kezében. Felülről vezérelt anarchisták. Feladatuk a NER elleni mozgósítás. Az Ellen-Békemenet mutatja, mennyire profik az ilyesmiben!

Puzsér csak kifejezi a politizáló átlagember tehetetlenségét. Kire szavazzak? Nem tudom. Tehetetlenségében behúzza az X-et a Kétfarkú Kutyákra. Igazából egy olyan pártra szavazott, amelynek a politikai céljai nem egyeznek teljesen az övével. Valójában leadott egy szavazatot a Balliberális Network-re.

4,

Farkas Attila Márton: Már nem is ari a Kétfarkú. Hanem szar a humora. – A fentiekből kiderül, hogy a Kétfarkú Kutyák nem aranyosak. Harapnak is, ha kell. A humoruk pedig szar. Nem csupán azért szar, mert gúnyt űz azokból, akiknek ellentétes a politikai véleménye. Hanem mert tényleg erőltetett. Igazából azon a szinten található, mint az IHM és az Adam Sandler-filmek. A BLM-emlékmű, mint provokatív poén, nem csupán humortalan volt, de ízléstelen is.

Balliberális szervezetként már nem képviseli hitelesen az apolitikus szellemiséget. A lokálpatriotizmusát bár lehet tisztelni valahol, de nem elegendő ahhoz, hogy neki adjam a voksom a következő választáson. Meg a bizalmam.

A Fidesz legnagyobb bűne nem a rossz kormányzás, még csak nem is a tévesen korrupciónak meg lopásnak nevezett újfeudalizmus kiépítése, hanem az amúgy is pusztító kollektív neurózis, a magyar szorongás súlyosabbá tétele azáltal, hogy kimaxolták a polgárháborús hisztériát. Eddig is ott voltunk a legdepressziósabb, legalkoholistább és legtöbb öngyilkossal bíró európai társadalmak között, s ezt a rossz állapotot a folyamatos pánikkeltés és gyűlöletgenerálás csak felfokozta. Föl kéne szabadulni már. Belülről, mentálisan. Akkor nem lesz senki lelki jobbágy.”

Az összes parlamenti párt szítja a gyűlöletet az országban. A parlamentáris demokrácia a rendszerváltás óta a polgárháborús állapot melegágya. „A háború a politikának folytatása csupán, csakhogy más eszközökkel” (Clausewitz). Igaz ez fordítva is. A politika békeidőben ugyanannak a háborúnak a folytatása, ami zajlott a véres harctéren. A parlamentekben és a harcmezőkön ugyanazért folyik a harc: az erőforrásokért. Az erőforrásokért való harc pedig permanens. Béke nem lesz sosem.

Igenis van a magyar nemzetnek, a magyar társadalomnak, a magyar országnak belső ellenségei. Az Isztambuli Egyezmény és a Migráns Kvóta olyan politikai programok, amik ártanának a társadalomnak. Az Isztambuli Egyezmény a maga inkvizíciós módszereivel jelentősen hozzájárulna a magyar férfitársadalom meggyengüléséhez. A Migrációs Kvóta kitenné a társadalmat a migráció káros hatásainak. Az Isztambuli Egyezmény és a Migráns Kvóta, ha még nem is elég a nemzethalálhoz, radikális pusztítást vihet végbe a magyar társadalomban.

Borzalmas a félelem, a harag és a gyűlölet mértéke az országban. A polgárháborús légkör elkeserítő. De ezt a FIDESZ nyakába varrni egyoldalú csúsztatás. Az összes párt az országban alkalmazza a polgárháborús hisztériát. Úgy néz ki, ez a parlamentáris demokrácia egyik negatív velejárója. A nemzetnek igenis vannak belső ellenségei, akikkel előbb-utóbb bizony le kell számolni az országban. A belső ellenséggel való leszámolás a fennmaradásunk érdeke.

Nem másfajta rosszkedvek és gyűlöletek kellenek, hanem nevetés, lazaság, könnyedség. Szabadság, ha úgy tetszik.

Bármi kiröhögésének a képessége. Nem csak Orbán, a kormány, a Fidesz-KDNP kiröhögése, hanem az egészé. A rezsimet nem az ellenzék győzi le, hanem egy felszabadult társadalom. Ha az ellenzék győz vasárnap, ugyanez az ország marad, ugyanez a társadalom, ugyanezekkel a kondíciókkal. És ugyanez a politika.”

Szép eszmefuttatás. Talán még igaz is. De ennek nem feleltethetőek meg a Kétfarkú Kutyák. Ugyanis még ők sem merészelnek mindenen röhögni.

A Kétfarkú Kutyák kizárólag a FIDESZ-KDNP-ből csinálnak viccet. Az ellenzékből néha megkapja magáét a Mi Hazánk, a DK és az MSZP. A politikailag korrekt témák sosem kerülnek náluk terítékre. A Kétfarkú Kutyák által képviselt „nevetés, lazaság, könnyedség” ugyanúgy az indulatok felkorbácsolása, csak más köntösben. Az MKKP ugyanúgy az Orbán-fóbiával dolgozik, mint az összes többi balliberális párt. Csak más a csomagolás. A Kétfarkú Kutyák humorban uszítanak az Orbán-kormány, sőt a jobboldal ellen. Magam egyszer kíváncsiságból felmentem egy az MKKP által működtetett Face-csoportba. Igazából egy olyan fanoldal volt, amire a szimpatizánsok töltöttek fel tartalmat. Három perc múlva már léptem is ki belőle, mert annyira zavaró volt a tömény Orbán-fóbia. Az Orbán-fóbia a gyűlöletbeszéd egy fajtája, és a célpontja maga Orbán Viktor. Negatív érzelem, ami könnyedén megnyilvánulhat erőszakos cselekményben. Egyelőre ezek még nem szültek magányos merénylőket. De nem csupán az Orbán-kormány és a FIDESZ a humorba csomagolt gyűlöletbeszéd célpontja. Eme könyörtelen vicceknek azok is áldozatul esnek, akik ellenzik a balliberális világnézetet.

Ez a humor nem a szabadságról szól. Ez a humor a polgárháborús légkör része.

És ha egy viccpárt kerülne hatalomra, mint Izlandon (ami persze nálunk elképzelhetetlen), akkor mi lenne? Összeomlás? Ugyan. Minden menne tovább, mert egy ilyen kis ország helye és sorsa nagyjából kijelölve, meghatározva van a nagy nemzetközi munkamegosztásban és a geopolitikai sakktáblán. Viszont kiderülne, hogy a politikát nem politikusok csinálják, hanem gazdasági tényezők, gazdasági szereplők. Ha a Kétfarkú jutna kormányra, lelepleződne, hogy a pártpolitika süketelés.”

Naiv a feltételezés. A Kétfarkú Kutyák nem juthatnak hatalomra. Ez nincs bent a tervben. Nekik nem feladatuk, hogy győzzenek. A BLM-szoborral kifejezték a szélsőbaloldali szubkultúrához való hűségüket. A Kétfarkú Kutyák már hosszú ideje cimborálnak a Gólya Presszóban iszogató, a Mércén és a Partizánon észosztó jakobinusokkal. A Kétfarkú Kutyáknak nincs bajuk a szélsőbalos forradalmárokkal. Még az sem probléma nekik, hogy az újbaloldal brutálisan leszűkíti a szabadság köreit azokban az országokban, ahol hatalomra jut. Mit akarnak a Kétfarkú Kutyák? Azt, hogy győzzön a Balliberális Network. Lehetőleg a Gyurcsány-klán, meg a klánt kiszolgáló MSZP és DK nélkül. Azt, hogy a magyar társadalomban realizálódjanak a balliberális politikai programok (drogliberalizációs reform, feminista reform, LMBT-reform, migrációs reform, cigány kisebbségi reform). Lehetőleg békésen. Ha máshogy nem megy, forradalmi úton. Azt, hogy a saját szubkultúrájukat lássák viszont a társadalomban, a saját törzsüket lássák viszont a hatalomban. Meg némi pénzt.

A ferencvárosi BLM-szobor felállítása iszonyat gáz! A legrosszabb baklövés!

A BLM meggyilkolta Jessica Doty Whitakert. A 24 éves családanya csak annyit mondott: „All Lives Matter”. MINDEN ÉLET SZÁMÍT. Ezt mondja Thomas Mann. Ezt mondja egy humanista. Ezt mondta Jessica is. Ebben persze benne volt az is, hogy nem ért egyet a BLM politikai céljaival. Joga volt hozzá. Demokratikus rendszerben az ember elmondhatja azt, hogy nem ért egyet a másik politikai véleményével. A BLM aktivistái nem bírták elviselni, hogy nem osztja a politikai nézeteiket. Hátulról fejbe lőtték. Meggyilkolták. Máig nem lettek meg a gyilkosok. A BLM nem határolódott el az elkövetőktől. És nem Jessica volt az egyetlen áldozat, akit meggyilkoltak.

A Kétfarkú Kutyák a szoborral kifejezték a szimpátiájukat a BLM felé. Egy olyan szervezet felé, amely meggyilkolt több embert is. Egy olyan szervezet felé, ami erőszakot gyakorol az amerikai társadalomban. Egy olyan szervezet felé, ami a megfélemlítés eszközét használja a céljai elérésére. Egy olyan szervezet felé, ami nem tiszteli az ellenvéleményt, és lábbal tiporja a szabadságjogokat. Egy olyan szervezet felé, ami tele van keménykötésű bűnözőkkel. Egy olyan szervezet felé, ami rasszista propagandát folytat.

Azért volt hova süllyedni, kedves fiúk és lányok!

Az MKKP csak az egyik megnyilvánulása a napjainkra teljesen elkorcsosuló globálkritikus underground-nak. A Kétfarkú Kutyák valójában a 21. század Sinkó Ervinjei. Sinkó Ervin, mint egy naiv kamasz, végigasszisztálta a Tanácsköztársaságot. Ugyanezt teszik most a Kétfarkú Kutyák is. Úgy is nevezik az ilyet: hasznos hülyék!

 

Olvasnivalók:

Papp Gáspár: Trump, a Mikulás és nőügyek a Kétfarkú Békemenetén

- https://merce.hu/2018/03/16/nougyek-es-mikulas-a-ketfarku-bekemeneten-galeria/

Lehoczki Noémi: Magyarország szobordöntögetői

- https://merce.hu/2021/04/02/magyarorszag-szobordontogetoi/

Farkas Attila Márton: Már nem is ari a Kétfarkú. Hanem szar a humora

- https://24.hu/poszt-itt/2018/04/05/mar-nem-is-ari-a-ketfarku-hanem-szar-a-humora/

Puzsér Róbert: A kutyahús feldolgozása

- https://hang.hu/publicisztika/2020/09/16/a-kutyahus-feldolgozasa/

Csuzi Attila: Nő-Köz-Pont – Állami nemi diszkriminációs hálózat milliárdokból:

-http://www.ferfihang.hu/2018/03/06/no-koz-pont-allami-nemi-diszkriminacios-program-milliardokbol/

A bejegyzés trackback címe:

https://grafomanpali.blog.hu/api/trackback/id/tr4516502806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása