Grafománia

Grafománia

Ha a hülyeség fájna...

2020. augusztus 29. - Frederick2

dsc06708-v-k.jpg

Röviden és tömören.

A Lélektér Alapítvány létrehozott a Veszprémi Ifjúsági Ház udvarán egy tizenéves fiataloknak szórakozást és kikapcsolódást nyújtó közösségi teret. Egy kertmozit, egy filmklubot. Függőágyak, hangulatvilágítás, graffitik.

Ez kedves és bájos, aranyos hír lenne, ha nem lenne Horváth Tamás. Horváth Tamás az, aki ebbe beleviszi az izgalmat.

Horváth Tamás belekötött a Lélektér Alapítványba. Horváth Tamásról érdemes tudni, hogy ő kibaszott nagy magyar és kibaszott nagy keresztény. Horváth Tamásról azt is érdemes tudni, hogy ő a kibaszott nagy magyarságának és kibaszott nagy kereszténységének megkéri az árát. Zsoldos, mint oly sokan ebben a korrupt országban. A NER szolgálatában, mert ők jól fizetnek. A 888 nevezetű pártlap egyik újságírója. Az ő dolga, hogy rámutasson az ellenségre; uszítsa a jó magyar embert a rossz magyar emberre; meg időnként elsírja magát, hogy „ezek miért bántanak mindent, ami magyar?”. Veszprémi születésű, és mint jó lokálpatrióta, rajta tartja a szemét szülővárosán. Többek között azért, hogy Veszprém városát be ne vegye a Kun Béla. Most éppen a Lélektér Alapítványban találta meg a Kun Bélát.

Azt történt ugyanis, hogy a Lélektér Alapítvány egyik művésze készített egy olyan graffitit, ahol szuperhősöknek ábrázolt két jelentős történelmi személyiséget; Szent István, mint Batman, és Boldog Gizella, mint Wonder Woman. Véleményem szerint egyébként a graffiti tipikus terméke a giccsnek, és csúnya. Ez az én véleményem. Valószínűleg ezen véleményemet osztja Horváth Tamás is; csak én vele ellentétben ezt elmondom, aztán csá! Horváth Tamás véleménye ugyanis nem csak az, hogy nem tetszik neki a graffiti, hanem hogy gyalázza a nemzetet és a kereszténységet. Rámutat a graffitire, és asszondja, ottan van a Kun Béla! És követeli, hogy az alapítvány távolítsa el a graffitit a falról.

1, Horváth Tamás nem ismeri eléggé a magyarországi geek szubkultúrát; azt a szubkultúrát, amelynek része a képregény, az amerikai és japán rajzfilmek, a DC- és Marvel-univerzum, a videójáték, a fantasy, a sci-fi, miegymás. (Most tekintsünk el tőle, hogy a geek fogalom jelentésmezője jócskán kitágult napjainkra, és tucatnyi dolgot jelent.) Ha ismerné, akkor meg sem fogalmazta volna azt a faszságot, hogy a művész gyalázza Szent Istvánt és Boldog Gizellát. A művész nem gyalázz semmit, pusztán kísérletezik és alkot.

2, Remélem, Horváth Tamás nem hagyja abba a hülyeséget! Várom már a leleplező cikket, amiben rámutat, hogy a Monty Python a Gyaloggalop-ban meggyalázza az Arthur-mondakört; hogy az Axterix és Obelix valójában a francia nemzeti hagyományok sárba tiprása; hogy amikor Frank Drebin ráesik az angol királynőre, az kulturális támadás az angol nemzet ellen. Ajánlom, hogy ezeket a cikkeket ne a 888-on jelentesse meg, hanem Farkasházy Tivadar Hócipő c. magazinjába; ugyanis odavalló ez a humor!

3, Horváth Tamás, mint magánember, megparancsolja a Lélektér Alapítványnak, hogy távolítsa el a graffitit. Milyen alapon? Most hagyjuk a belemagyarázást, hogy blaszfémia, mert ez a vád egy vicc! Szomorú látni amúgy, hogy nem csupán a baloldal igyekszik tiltani a kultúra területén, hanem a jobboldal is. Leleplező.

Horváth Tamás, úgy látom, unatkozik. Horváth Tamás, mint a Depositum egyik alapítója, szent küldetésének tartja a Sátán elleni küzdelmet. Ez a Sátán elleni küzdelem kezd az agyára menni. Ha annyira szeretne megküzdeni a Sátánnal, ajánlom neki a Doom-ot és a Diablo-t; a kommunizmus elleni harchoz pedig a Metro: Last Light-ot. Tizenéves fiatalok basztatása, mint nemzeti és keresztény cselekedet, antikommunista tett, nem csupán beteges, de szánalmas is.

 

Tájékozódás gyanánt:

https://vehir.hu/cikk/56165-vegre-veszpremben-is-lehet-kertmozizni

https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/szent-istvant-es-gizellat-gyalazo-graffitit-fujt-fel-egy-veszpremi-civil-szervezet-4260339/

A bejegyzés trackback címe:

https://grafomanpali.blog.hu/api/trackback/id/tr2016181192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása